Tuesday, December 21, 2010

Coklat hantaran

Tempahan coklat hantaran kali nie dari Nadia untuk majlis pertunangan rakannya

Tema yg diminta hitam dan putih....tp untuk coklat kita tambah warna merah untuk
lebih manarik...


semoga Nadia dan rakannya berpuas hati dengan coklat nie ye...tq





Monday, November 29, 2010

Coklat hadiah sempena konvokesyen

Dila nak hadiahkan pada suami tersayang sempena konvokesyen suaminya

Dila kata nak bg kejutan kat suami dia...so kelam kabut jugak nak siapkan
dan hantar sebelum dia dan suami balik dari majlis konkokasyen..
Alhamdulillah...sempat disiapkan walaupun order dah last minute nie..
Dila minta kombinasi warna merah + putih + kuning

Wednesday, November 17, 2010

Hantaran pertunangan Yusri

Hantaran untuk majlis pertunangan yusri pada 20.11.2010

Tema cream tp tak dpt box yg betul2 warna cream...yg nie warna yg hampir2 sama dgn cream

Selamat bertunang.....

Tempahan dari rakan-rakan sekerja

Friday, October 8, 2010

Door gift dr Kak Jamaliah

Door gift nie kak Jamaliah nak bg pad kawan2 sempena kenduri kesyukuran
Ada rezeki lebih katanya..Terima kasih kak
150 boxes - 2 biji/box







Thursday, September 23, 2010

Chocolate box


Chocolate box
2 cavity , 3 cavity, 4 cavity, 9 cavity, 24 cavity , 35 cavity
Rujuk galeri untuk maklumat lanjut
Posted by Picasa

Friday, September 17, 2010

Coklat hantaran

Order dari suraya

Order dari Asfa untuk hantaran perkahwinan adik iparnya
Tq Asfa. Harap puas hati dengan coklatnya

Order dari kak Fiza


100 biji  Apple choc


100 biji strawberry choc

Wednesday, August 25, 2010

Order dr Suharawati utk student2nya

Nie special utk student yg dpt 100% masa august test....bestnya dpt cikgu mcm ni..


Budak lain mesti jealous punya....


25 cavity tu utk suhara sendiri.....tambah lagi 10 box door gift  utk student.....thanx sbb order ye....
Order la lagi nanti

order dr kak fiza-regular customer

50 mix shape - strawberry filling
Untuk jamuan anak kata kak fiza tp tak pasti, Lokman atau Arif

Order dr kak syuhaila & kawannya...25 cavity & 50 cavity

50 cavity - filling cappucino